Aydınlı şoförleri rahatlatan duyuru

Aydınlı şoförleri rahatlatan duyuru

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınlı şoförleri mutlu edecek bir duyuruda bulundu.

Aydın’da faaliyetlerini sürdüren 2 bin 849 şoför esnafından 30 Haziran’a kadar otogara giriş çıkış ücreti alınmayacak. Şoförler aynı zamanda Mayıs ve Haziran aylarının hat kira bedellerini faizsiz bir şekilde 3 ay sonra ödeyebilecek.

 

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Özlem Çerçioğlu, “Salgın nedeniyle zor durumda olan Aydınlı esnafımıza yardımcı olabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aydın genelinde faaliyet gösteren 2 bin 849 şoför esnafımızdan 30 Hazirana kadar otogarlara giriş çıkış ücretleri alınmayacaktır. Bu süreç boyunca esnafımızı desteklemeye devam edeceğiz. ‪Bu bağlamda, şoför esnafımızın mağduriyetini gidermek için mayıs ve haziran hat kira bedelleri faizsiz olarak 3 ay ertelenmiştir" dedi.

 

Kira bedelleri 3 ay ertelendi

 

Koronavirüs nedeniyle işleri durma noktasına gelen esnaflara da sevindirici haberler veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Sokağa çıkma yasakları nedeniyle iş yapamaz hale gelen esnafımızın rahat bir nefes almasını istiyoruz. Büyükşehir Belediyemizden taşınmaz kiralayan esnafımızın kira bedellerini faizsiz olarak 3 ay erteliyoruz" dedi.

 

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler