Aydınlı sporcu Kılıçdaroğlu ile görüştü

Aydınlı sporcu Kılıçdaroğlu ile görüştü

7 Eylül Gençlik Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’nın başarılı oyuncusu Melike Karcı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Cumhuriyet Halk partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen görüşmede genç futbolcu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın selamlarını ileterek teşekkür etti.

 

Görüşmede Karcı, “Göreve geldiğiniz günden bu yana gençlere, kadınlara ve çocuklara verdiğiniz önem her daim bizim yüreklerimizde en güzel yerde olamaya devam edecek. Sizlerin fikirlerini ve önerilerini Aydın’da, aydınlık geleceğe anlatmaya çalışacağız” dedi.

 

Çerçioğlu’ndan kadın futboluna destek istedi

 

Genç kaleci aynı zamanda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu için ayrı bir parantez açarak övgülerde bulundu. Karcı, “Türkiye’de ‘Topuklu Efe’ olarak tanınan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun el attığı her şey yeşermektedir. Bugün Aydın’da voleybol sevilmiş ise Başkanımızın katkısı büyüktür. Bu sebeple önümüzdeki yıllarda kadın futboluna da el atmasını ve Aydın’da hep birlikte bir meşale yakacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Fırsat eşitliği talep etti

 

Konuşmalarına devam eden Melike Karcı, Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulunarak kadın futbolu için fırsat eşitliği talep etti. Karcı, “Spora sahip çıkarak gençliğe de sahip çıkılmış oluyor. TFF’de de futbolda kadınlara yönelik ayrımcılık yapılmaması, eşit olanakların sağlanması, güvenli spor yapma ortamının sağlanması için ayrı bir departmanın kurulmasını talep ediyoruz. Hayatın her alanında olduğu gibi futbolda da mücadelesi veren kadınlar için yeni imkanların görünürlüğünü ve adaletin kapılanın açılmasını umut ediyorum. Ayrıca içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinden dolayı liglerin Ekim, Kasım aylarından önce başlamamasını talep ediyoruz” dedi.

 

Melike Karcı’nın konuşmasını bitirmesinin ardından teşekkür eden Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Eylül GSK’nin ligdeki durumunu sordu ve başarılar diledi.

 

HABER: FATİH BAŞTÜRK DAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler