Aydınlı sporcudan bir madalya daha

Aydınlı sporcudan bir madalya daha

Aydınlı sporcu Aysun Akay, Polonya'da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 200 metre branşında dünya üçüncüsü oldu.

Polanya'nın Lublin kentinde 23-28 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Atletizm Şampiyonası’na Aydınlı sporcu Aysun Akay damga vurdu. 100 metre branşında yarışan Akay, dünya ikinciliğini elde ederek göğüsleri kabartmış, gözler genç sporcunun yarışacağı 200 metre branşına çevrilmişti.

MADALYALAR ARDI ARDINA GELDİ

Akay, 200 metre branşından da başarıyla ayrıldı. Genç sporcu 200 metre branşında dünya üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Akay'ın başarısı Aydınlılar tarafından gururla karşılandı.

Başarılı sporcuyu yarışa hazırlayan antrenörleri Saim Korkmaz ve Sinan Korkmaz, “Bizlere bu başarıda destek veren İşitme Engelliler Federasyonuna, kafile başkanımıza, koordinatörümüze, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze, İncirliova Belediye Başkanımıza, kulübümüze, yanımızda olan olmayan hocalarımıza ve dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” ifadeleri ile gururlu olduklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler