Aydınlılar Dikkat!

Aydınlılar Dikkat!

İçişleri Bakanlığı’nca 30 büyükşehir ve Zonguldak’a genelge gönderildi. Genelge kapsamında bu haftasonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı öncesi yoğun alışveriş yapılan yerler, akaryakıt istasyonları ve duraklarda sosyal mesafe kuralı, maske zorunluluğ

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde birçok tedbir alınmıştı. Tedbirler kapsamında aralarında Aydın’ın da bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak ilimizde bu hafta sonu yine sokağa çıkma yasağı var.

 

DENETİMLER ÜST SEVİYEDE OLACAK

 

Sokağa çıkma yasağı öncesi geçtiğimiz hafta yaşanan olayların tekrarlanmaması için İçişleri Bakanlığı’nca 31 il valiliğine bir genelge gönderildi. Genelgede koronavirüs salgınının önlenmesine yönelik sokağa çıkma yasağı ve daha önceden alınan tedbirlerin etkinliğini artırmak amacıyla bugün saat 15.00-24.00 arasında; uygulama yapılması istendi. Bu kapsamda bugün belirtilen saatler arasında; market, fırın, pazar yeri, büfe, yoğun olarak alışveriş yapılan cadde-sokaklar, akaryakıt istasyonları gibi yerlerde sosyal mesafe kuralı ve maske kullanımı en üst seviyede denetlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler