Bu olay Aydın'da yaşandı

Bu olay Aydın'da yaşandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kimliği belirlenemeyen bir vatandaş sabah saatlerinde markete gelerek veresiye borcu olan vatandaşların borcunu ödedi.

Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesi’nde Hüseyin Bürücü’ye ait markete gelen ve kimliğini açıklamak istemeyen bir vatandaş veresiye defterinin olup olmadığını sordu. Bürücü kısa süreli şaşkınlığın ardından veresiye defteri olduğunu söyledi. Bürücü'den 'Evet var' cevabını alan hayırsever, borcu olan tüm müşterilerin hesabını kapatmak istediğini belirtti. Bürücü, tek tek yaklaşık 50 vatandaşın borcunu hesapladı. Hayırsever vatandaş, veresiye defterindeki tüm vatandaşların borcunu ödeyerek bölgeden ayrıldı.

 

SEVİNÇTEN AĞLAYAN MÜŞTERİLERİMİZ OLDU

 

İlçede yaklaşık 22 yıldır esnaflık yaptığını ve böyle bir şeyin ilk defa başına geldiğini belirten Bürücü, “Babam ve ailemle çalıştırıyoruz. Hiç alışık olmadığımız bir olayla karşılaştık. Sabah 9 buçuk civarlarında genç bir adam geldi. Hiç tanımıyorum kendisini. Hiçbir şekilde isim vermedi ve veresiye defterindeki borçları sordu. Ardından tek tek hesaplattı ve herkesin hesaplarını tek tek kontrol ederek veresiye defterindeki borçları ödedi. Gelen müşterilerimize illetim bir ablamız vardı evde yaşlı ablasına bakıyor ağladı sevinçten çok duygulandı müşterilerim. Anlatılmaz bunlar ilk defa başımıza geldi bir anda oldu televizyonda izlerdik bizim de başıma geldi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler