Aydınlılar milletvekillerinden çok dertli

Aydınlılar milletvekillerinden çok dertli

Aydın’da vatandaşlar her gün televizyonda ve basında gördüğü Aydın milletvekillerini tanıyor mu? Biz de merak ettik ve AJANS AYDIN ekibi olarak Aydınlı vatandaşlarımıza milletvekillerini tanıyor musunuz? diye sorduk.

Aydın’da sokağın nabzını tutmaya devam eden muhabirlerimiz, vatandaşlara kendi oylarıyla seçtikleri milletvekillerini tanıyor musunuz ve rahatlıkla ulaşabiliyor musunuz” sorularını yöneltti. Vatandaşların bir kısmı milletvekillerini tanırken çoğunluğun tanımadıkları ortaya çıktı. Milletvekillerine ulaşma konusunda da vatandaşlar sıkıntılı.

 

SEÇİMDEN SEÇİME YÜZLERİNİ GÖRÜRÜM

 

Aydın milletvekillerini tanımadığını belirten Aydınlı vatandaş İsa Kaçmaz, “Yani ismen birçoğunu tanımam. Sadece seçimden seçime yüzlerini görürüm. Aydın’a bir şey yapıyorlar mı bilmiyorum. Ancak şu jeotermal konusunu açıklığa kavuşturmaları lazım. Her seçimden önce farklı sözler veriyorlar ama çoğunu da tutmuyorlar” dedi.

 

AYDIN İHTİYARLAR ŞEHRİ OLDU

 

Uzun yıllardır Aydın’da yaşadığını belirten vatandaşlardan Ahmet Güneş, “Evet bazı milletvekillerini tanıyorum. AK Parti milletvekillerini. Onlara şöyle bir öneride bulunacağım. İktidar milletvekilleri oldukları için. Aydın’a fabrika kazandırsınlar. Üretim yapacak ve istihdam sağlayacak fabrikalar. Aydın’ın oldukça bereketli toprakları var ama sahip çıkan yok” diye konuştu.

 

YÜZLERİNİ BİLİYORUZ AMA FAYDALARI YOK

 

Oy verdiği milletvekillerini ismen tanıdığını belirten vatandaşlardan Yaşar Şenlik, “Biz onlara Aydın’a faydalı olsunlar diye oy verdik. Ama hiçbirinin faydası yok. Büyük Menderes nehrinden zehir akıyor. Eğer Aydın’a faydalı işler yapsalardı onları yakından tanır ve övgüyle bahsederdik” dedi.

 

OY VERDİM AMA TANIMIYORUM

 

Seçim döneminde sandık başına giderek partisi için oy kullandığını belirten vatandaşlardan Zeynep Demir, “Biz Aydın’da yaşıyoruz. Ama onlar zamanlarının çoğunu Ankara’da geçiriyor. Aydın için ne yapıyorlar bilmiyorum. Bugün yolda görsem tanımam. Çoğu zaten partiye verdiğimiz oylarla vekil oluyor. Seçimden sonrada yüzlerini ayda yılda bir gösterirler” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler