Aydınlılar, pazar gününe dikkat!

Aydınlılar, pazar gününe dikkat!

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek olan 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’n 9 Nisan 2022 Cumartesi günü Bodrum ve Kuşadası’nda başlaması nedeniyle karayolu araç trafiğine kapatılacağı öğrenildi.

Trafiğe kapatılacak yollar ise;

Akbük Kavşağı,  Aydın il merkezi yönüne - Dalyan Kavşağı, Aydın il merkezi yönüne - Yenidoğan Kavşağı,  Aydın il merkezi yönüne - Ziraat Okulu Kavşağı, Aydın il merkezi yönüne - Söke Sanayi Kavşağı,  Aydın il merkezi yönüne - Novada Kavşağı, Aydın il merkezi yönüne - Sazlı Kavşağı, Aydın il merkezi yönüne -Moralı Kavşağı,  Ortaklar istikametine Belirtilen noktalarda mesafe ve yol durumları göz önüne alınarak aşamalı ve kısmi olarak 11.00 – 13.00 saatleri arasında karayolu trafiğe kapatılacağı bildirildi. 

“ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILACAKTIR”

Öte yanda Kuşadası’nda güzergah tedbirleri kapsamında saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında, Hülya Koçyiğit Bulvarı’nın Devlet Hastanesi Kavşağı ile Kısmet Kavşağı arası ve Atatürk Bulvarı’nın Kısmet Kavşağı ve Lozan Kavşağı arası araç trafiğine kapatılacaktır. Kuşadası Çevre Yolu’nda ise saat 12.30 itibarıyla Selçuk istikametine gidiş Hastane Kavşağı’ndan itibaren araç trafiğine kapatılacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler