MHP'li Ulutaş'a sert sözler

MHP'li Ulutaş'a sert sözler

Germencik Belediyesi Millet İttifakı Meclis Üyeleri ortak bir açıklama yayınladı. Ulutaş'ı hedef alan üyeler,' Germenciklinin parasıyla başka ilçelere aday olanları konuşmazlar' dedi.

Germencik Belediyesi Millet İttifakı Meclis Üyeleri yazılı basın açıklaması yaptı. MHP Germencik İlçe Başkanı Turgay Ulutaş'a yüklenen üyeler, 'Eski döneme ait 30 milyon TL borcu ödeyen bir belediye başkanını eleştirmek doğru değil' ifadelerine yer verdi.

Açıklamanın tamamı şöyle:

"Kıymetli basın mensupları ve saygı değer kamuoyu;
Bizler Germencik Belediyesi Millet İttifakı Meclis Üyeleri olarak Germencik Belediye Başkanımız Fuat Öndeş’in çalışma azmini ve hizmet aşkını en yakından takip eden en yakın çalışma arkadaşlarıyız. Belediye Başkanımız Sayın Fuat Öndeş’in öncülüğü ve liderliğiyle hizmet için çıktığımız bu yolda tarafımız hep millet oldu, altında imzamız olan her kararı halkın menfaatine aldık. 

40 milyon liraya yakın bir borç yükünün olduğu, 6250 dönüm taşınmazının satılıp parasının buharlaştığı bir belediye devraldık. Vergi borcu kıskacında, icra ve hacizlerle boğuşan, kalan taşınmazları ipotekli, banka hesapları tedbirli tabiri caize enkaz kelimesinin bile hafif kalacağı bir belediye bulduk. Bugün büyük bir pişkinlik ve yüzsüzlükle bunca eylemi gerçekleştiren, yerleri satıp savan, belediye bütçesini şahsi menfaatlerine, siyasi emellerine harcayan güruh bizi yer satmakla suçluyor. Kendi iş bilmezlikleri ve art niyetleriyle belediyeye kambur olarak bıraktıkları borçları ödemek için yaptığımız kredi taleplerimizi engellemek ve belediye gelir kaynağı oluşturmak için hazırladığımız projeleri sabote etmek için siyasi kulis yapan bu odaklar sanki bunları kendileri yapmamış gibi insan onuruna yakışmayacak ve vicdana sığmayacak bir üslup ve yaklaşımla demeçler veriyorlar.

Belediye binamızı 1 lira dahi  borçlanmadan özkaynaklarımızla kamulaştırmamızı, önceki dönem hacizli olarak satılan arazileri 1 milyon liraya satın alarak taşınmaz kazandırmamızdan bahsetmiyor, tüm imkansızlıklara rağmen bahanelere sığınmadan, karamsarlığa düşmeden art arda açılan tesislerden, köylere giden hizmetlerden, sosyal belediyecilikten, esnafa verilen maddi desteklerden, onlarca yatırımı dillendirmiyorlar.  Germenciklinin parasıyla başka ilçelere aday olanlardan bahsetmez, 40 milyon lira borcun 30 milyon lirasını ödeyen bir belediye başkanına laf ederler. 
Bizler dün ve bugün olduğu gibi yarın da Millet İttifakı olarak milletimizden taraf olmaya devam edecek, Belediye Başkanımız Sayın Fuat Öndeş’in en büyük destekçisi olarak halka rağmen hareket eden şer odaklarıyla mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.
Saygılarımızla. Germencik Belediyesi Millet İttifakı Meclis üyeleri.'

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler