Aydınlılar yarına hazır mısınız...?

Aydınlılar yarına hazır mısınız...?

Aydınlılar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na hazırlanıyor.

Yarın saatler 19:19’u gösterdiğinde tüm balkonlardan, spor salonlarından öğrenci yurtlarından ve daha birçok yerden hep bir ağızdan İstiklal Marşı söylenecek.

 

Kurucu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a ayak basmasıyla başlayan Milli Mücadele ve bu mücadelenin ruhu varlığını sürdürmeye devam ediyor. 2020 yılına kadar sokaklarda, statlarda ve daha birçok alanda coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla daha farklı kutlanacak. 

 

Koronavirüs salgının Türkiye’de baş göstermesi bayram kutlamalarını alanlardan evlere taşınmasına neden oldu. Son olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinden coşkuyla kutlayan Aydınlılar, bu kez de aynı coşkuyu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda evlerinde yaşayacak. 19 Mayıs Salı günü saatler 19:19’u gösterdiğinde tüm Aydın’da vatandaşlar balkonlardan, spor salonlarından, yurtlardan ve daha bir çok yerden sosyal mesafeye dikkat ederek hep birlikte İstiklal Marşı’nı seslendirecek. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler