İntihar etmişti, kimliği belli oldu

İntihar etmişti, kimliği belli oldu

Aydın’da kendini ağaca asarak intihar eden kişinin kimliği belli oldu.

Yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden kişinin 23 yaşındaki Burak Erdoğdu isimli vatandaşın olduğu öğrenildi.

 

Efeler bağlı Zafer Mahallesinde ikamet eden Burak Erdoğdu’nun (23), sabah saatlerinde evinden ayrılırken bir arkadaşına intihar edeceği yönünde mesaj gönderdiği öğrenildi. Aile bu mesaja ulaşır ulaşmaz oğulları Burak’ı aramaya başladılar. Burak Erdoğdu’nun cansız bedeni Efeler İlçesinin Dağeymiri Mahallesi’nde bulundu. Bölgede cam şişesi satarak geçimini sağlayan T.U., Burak Erdoğdu’nun ağaca aslı cansız bedeniyle karşılaştı. 

 

Olayın şokunu atlatan T.U., Jandarma ve 112 Acil Sağlık Ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler incelemelerde bulundu. Erdoğdu’nun cesedi savcılık incelemesinin ardından Aydın Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. 

 

“Kız arkadaşından ayrılmıştı”

 

Olay yerine gelen Anne ve Baba Erdoğdu, sinir krizi geçirdi. Baba Erdoğdu, “Oğlum dün akşam kız arkadaşından ayrıldı. Morali çok bozuktu. Sabah hiç bir şey söylemeden evden çıktı. İntihar edeceği hiç aklımızın ucundan bile geçmezdi. Arkadaşına mesaj atmış intihar edeceğim demiş. Arkadaşı bize haber verince bizde aramaya başladık buraya da geldik baktık ama bulamadık. hiç bir sorunu yoktu hiç bir aile içi problemimiz yoktu neden böyle oldu neden canına kıydı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler