Aykut Özsu: Halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz

Aykut Özsu: Halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz

Gelecek Partisi Aydın’da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sahada sürekli halkla beraber olan Gelecek Partisi’nin özellikle ilçe teşkilatları yoğun mesai harcıyor.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Gelecek Partisi Efeler İlçe Siyasi İşler Başkanı Aykut Özsu, “Sadece seçim zamanı değil, sadece oy istemek için değil, her zaman halkla iç içe olacağız. Biz halkız, halk gelecek sloganı ile yola çıktık” ifadelerini kullandı. 

Günümüz siyasetçilerin seçim döneminde oy istemek için esnaf ziyareti yaptığını ifade eden Özsu, “Bizler aynı konumda olmamak için seçim ortamı yokken sahaya çıktık. Amacımız sadece tanışmak ve hasbihal etmekti. Bu sayede alışılagelmiş siyasetçi profilinden farklı olduğumuzu göstermeye çalıştık. Ayrıca esnafımızın dertlerini dinleyerek; temsilcisi olmayı vaad ettiğimiz vatandaşlarımızın derdine ortak olmak, çözüm önerileri konusunda istişare etmek ve öğrendiğimiz dertleri ve çözüm önerilerini kamuoyu ve ilgili makamlarla paylaşıyoruz” dedi.

Saha ziyaretleriyle beraber üye kayıtlarına da devam ettiklerini belirten Özsu, “Bu süreçte partimize yeni yüzler kazandırıyoruz. Kapı kapı gezerek partimizin hedeflerini ve gayesini anlatıyoruz. Bizim derdimiz halkımıza hizmet edebilmek. Bu yolda ilerlerken ekip arkadaşlarımızla en iyisini yapabilmenin derdindeyiz” diye konuştu. 

Esnaf ziyaretlerinde edindikleri izlenimleri de aktaran Özsu sözlerini şöyle tamamladı: “Yapmış olduğumuz ziyaretlerde ön plana çıkan sorunları tek tek dinledik. Neredeyse esnaflarımızın tamamının ortak (pandemi şartları, ekonomik olumsuzluklar vb) gibi sorunları olduğunu söyleyebilirim. 

Esnaflarımızın neredeyse tamamı siyasetçilerin kendilerini sadece seçim döneminde ziyaret ettiklerini, seçimi kazanmaları halinde seçimden sonra da mutlaka yeniden ziyaret edileceklerine dair söz aldıklarını ancak maalesef bu sözlerin yerine gelmediğini söylediler. Yukarıda da belirttiğimiz gibi seçimden önce de seçimi kazandıktan sonra da halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz halkız ve halk gelecek.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler