Aytekin kaya, “CHP diye bir parti yok”

Aytekin kaya, “CHP diye bir parti yok”

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya basınla bir araya geldi. Belediyenin İncirliova esnafına olan borçlarını kapattıklarını dile getiren Kaya, yapacağı icraatları anlatırken basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.

Haber: (Berna AYDIN)

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya belediyede basın mensuplarıyla bir araya geldi. İşçiye, memura borç bitti diyen Kaya, başkan olduğu takdirde yapacaklarını aktardı. İkinci dönemde ilk dönemden daha fazla çalışacaklarını söyleyen Kaya, İncirliova’yı Aydın’ın en gözde ilçesi yapmak istediğini dile getirdi.

EZİCİ FARKLA SEÇİMİ ALACAĞIM

Rakibinin seçin konusunda söylediği iddialı laflarının üzerine konuşan Aytekin Kaya, “Şu anda CHP’nin adaylarının içinde CHP’li aday yok. CHP’nin partilileri şu anda CHP’li olmayıp ASKİ’nin AYBA’nın partilileri var Aydın’da. CHP diye bir parti yok. Ben bu partinin içinden geldim. Annem babam sülalem o partili ama bize o işi tövbe ettirdiler. Cumhur ittifakına katıldım, derdim de sevdam da İncirliova. Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı tersini söylemiş, kendisi farklı kaybedecek. Ezici farkla seçimi alacağım.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler