Başkan İnce’den gazetecilere tatlı sürprizi

Başkan İnce’den gazetecilere tatlı sürprizi

Aydın’da görev yapan gazetecilerin halı saha maçını izleyen Aydın Elektrikçiler, Elektronik, Beyaz Eşya ve Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Muhsin İnce, karşılaşmanın ardından gazetecilere halka tatlı ikram etti.

Aydın’ın başarılı ve sevilen oda başkanlarından Aydın Elektrikçiler, Elektronik, Beyaz Eşya ve Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Muhsin İnce, halı saha maçı yapan basın mensuplarına halka tatlı ile sürpriz yaptı. Ulusal ve yerel basın kuruluşlarında görev yapan gazetecilerin her hafta düzenli olarak Yıldız Halı Saha’da yaptığı maçın bu haftaki karşılaşmasını Aydın Elektrikçiler, Elektronik, Beyaz Eşya ve Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Muhsin İnce de izledi. Büyük heyecana sahne olan maçın sonunda Başkan İnce, gazetecilere halka tatlı ikram etti. Gazetecilerle sohbet eden İnce, mücadelelerinden dolayı her iki takımı tebrik etti.


GAZETECİLERDEN İNCE’YE TEŞEKKÜR


Aydın basını ile bir araya gelmekten dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren İnce, “Gazeteci arkadaşlarımızın maçını izledim. Maçın ardından kendilerine tatlı ikramında bulunduk.
Keyifli bir maç ve sohbet oldu. Sahadaki mücadelelerinden dolayı gazeteci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Her zaman Aydın basınının yanındayız.”
dedi. Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun ve gazeteciler de tatlı ikramı ve ziyaretlerinden dolayı İnce’ye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler