Aytekin Kaya ile eski ülkü ocakları başkanı kavga etti

Aytekin Kaya ile eski ülkü ocakları başkanı kavga etti

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile İncirliova Ülkü Ocakları eski Başkanı Volkan Baytaş arasındaki kavga ilçeyi ayağa kaldırdı.

Olay, saat 22.45 sıralarında Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın annesinin evinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İncirliova Ülkü Ocakları eski Başkanı Volkan Baytaş ile Kaya arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

 

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler tarafları İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Bu sırada her iki tarafın da yakınları İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne geldi. Zaman zaman iki grup arasında gerginlik yaşansa da emniyet güçlerinin zamanında aldığı tedbir olayların büyümesini engelledi.

 

UZUN ZAMANDIR TEHDİT EDİLİYORDUM

 

Olayın ardından saat 02.00 sıralarında hastaneden dönen Kaya gazetecilere yaptığı açıklamada, “Akşamüstü işyerinde çalışırken arkadaşlar gelip saldırdı. Sıkıntı yok, Aytekin Kaya'yı yıldıramayacaklar. Rabbim bana sağlık verdiği süreci bu görevi layıkıyla yapacağım. Bunların yaptığı tüm yolsuzlukların üstüne gideceğim. 7 milyona yakın yolsuzluk var. Uzun zamandır tehdit ediliyordum. Yakında mülki müfettişler geliyor. Dertleri sıkıntıları bu. O yüzden benim üzerime salıyorlar. Rabbim izin verdiği sürece İncirliova'ya hizmet edeceğim.” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler