Aytekin Kaya, Samet tamam sırada Alparslan var

Aytekin Kaya, Samet tamam sırada Alparslan var

Aydın’da elektrik akımına kapılması sonucu iki kolunu kaybeden Samet Aktepe, yardım kampanyası ile alınan biyonik kollarına kavuştu. Başkanı Aytekin Kaya, Samet’ten sonra Sıra Alparslan Bebek’ te dedi.

İncirliova ilçesinde geçen yıl çatı işçiliği yapan babasına yardım ederken elektrik akımına kapılan ve iki kolu omuzdan kesilmek zorunda kalınan Aktepe için Valilik onayıyla başlatılan kampanyayla 2 milyon 60 bin lira toplandı. İki biyonik kol takılan Aktepe, ilk ziyaretini kampanyanın başlatılmasına öncülük eden İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya gerçekleştirdi. Makamında ziyaret ettiği Kaya’ya çiçek veren Aktepe ardından kolonya ikram etti. Konuşma sırasında Başkanı Aytekin Kaya, "Samet’ten sonra Sıra Alparslan Bebek’ te" dedi.

“SIRADA ALPARSLAN KARDEŞİMİZ VAR “

Kaya, yardım edenlere teşekkür etti. İlçede yaşayan SMA tip 1 hastası Alparslan Sarıboğa için başlatılan yardım kampanyasına da destek beklediklerini ifade eden Kaya, “Samet’in ve ailesinin yüzü güldü. Samet’i bugünden itibaren işe de aldık. Bundan sonra Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde görev yapacak. Bunun yanında SMA hastası Alparslan kardeşimiz var. O da İncirliova’mızın çocuğu. İnşallah ona da gereken yardımı toplarız. Sizlerin sayesinde onu da tamamlayacağız.” dedi. 

Anne Habibe Sarıboğa yaptığı açıklamada; “ 27 milyon lira yardım kampanyası başlatıldı,  27 milyon liralık kısmı toplandı.” dedi.


Aydın Valiliği onaylı yardım hesabı bilgileri; Hesap Sahibi: Alparslan Sarıboğa
IBAN: TR29 0001 0090 1007 4820 9050 01 Ziraat Bankası İncirliova Şubesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler