Bakan Soylu Aydın'da ki yangının ardından bölgeye geldi

Bakan Soylu Aydın'da ki yangının ardından bölgeye geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bozdoğan'da başlayarak Muğla'ya sıçrayan ve uzun uğraşlar sonucu söndürülen orman yangınının ardından bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

Dün öğle saatlerinde Aydın’ın Bozdoğan ilçesine bağlı Başalan Mahallesi’nde başlayan ve Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine doğru ilerleyen yangın, yüzlerce dönüm arazinin küle dönmesine neden oldu. 20 saatten uzun süren çalışmalar sonucu havadan ve karadan gerçekleştirilen müdahaleler sonrası söndürülebilen yangın Türkiye gündemine oturmuş, birçok vatandaşta çalışmalara destek vermişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yangın bölgesini bugün ziyaret etti. Yangından etkilenen Kavaklıdere ilçesine bağlı Ortaköy, Nebiler ve Menteşe Mahallelerini ziyaret eden Soylu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını da dinleyen Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Muğla Kavaklıdere'ye bağlı Ortaköy, Nebiler ve Menteşe Mahallelerinde hemşehrilerimizle bir aradayız. Devletimizin tüm imkanlarıyla, yangından etkilenen, zarar gören hemşehrilerimizin yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2021-08-03-at-17-47-09.jpeg

whatsapp-image-2021-08-03-at-17-47-09-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler