Bakkallar Odası'ndan Efe Bakkal'a ve Başkan Atay'a teşekkür

Bakkallar Odası'ndan Efe Bakkal'a ve Başkan Atay'a teşekkür

Aydın Bakkallar ve Büfeciler Odası Başkanı İlyas Seçkin, Efe Bakkal projesini hayata geçiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'a teşekkür etti.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın talimatı ile Girne Mahallesi'nde hayata geçirilen 'Efe Bakkal' projesi, hizmete başladığı tarihten bu yana vatandaşların olumlu geri dönüşleri ve ilgisiyle büyüyor. Yöresel ve el emeği doğal ürünlerin satıldığı Efe Bakkal'a bir tebrikte Aydın Bakkallar ve Büfeciler Odası Başkanı İlyas Seçkin'den geldi.

Efe Bakkal projesi ile bakkallık mesleğinin temellerine dönüldüğünü, bu güzide mesleğin yaşamasının sağlandığını belirten Seçkin, projenin bakkal esnafının rakibi değil destekçisi olduğunu belirtti. Projenin hayata geçmesine vesile olan Başkan Atay'a teşekkür eden Seçkin, "Efeler belediye başkanımız sayın Fatih Atay Efe Bakkal projesi ile Osmanlı'dan günümüze kadar gelen bakkallık mesleğinin ölmemesi, yaşaması ,gelişmesi ve devamlılığı konusunda Efeler Belediyemiz de bizimle birlikte nakkal adını gündeme getirmiştir. Bakkal esnafıyla birlikte tüm esnafımızın rakibi değil, destekçisi olmuştur. Efe Bakkal projesi kapsamında çikolata bisküvi deterjan meşrubat sigara ve benzeri bakkal büfe malzemesi satmayıp Aydın ilimizin yerel ürünleri ,ev hanımlarının üretimleri, işlenmiş yerel ürünler ve benzeri yöresel ürünler gibi ürün satışlarıyla, ilimize ve Aydın halkına hizmet çalışması yaparak bakkal mesleğini dile getirmiştir. Efeler Belediye Başkanımız sayın Fatih Atay'a teşekkür ediyorum. Mahallemiz bakkallarıyla, esnafıyla güzel" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler