Pakdemirli Aydınlılara müjdeyi açıkladı

Pakdemirli Aydınlılara müjdeyi açıkladı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kuşadası ve Yenipazar'da bulunan 2 derenin ıslah çalışmalarına başlanacağını duyurdu.

Aydınlı üreticileri sevindiren açıklama Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den geldi. Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kuşadası ilçesine bağlı Güzelçamlı Mahallesi'nde bulunan Baldere Deresi'nde ve Yenipazar ilçesine bağlı Donduran Mahallesi'nde bulunan Kestanelik Deresi'nde ıslah çalışmalarının başlayacağını açıkladı.

Projelerin maliyetlerinin 20 milyon 760 bin TL olduğunu da dile getiren Bakan Pakdemirli, "Projelerimiz ve çalışmalarımızla tüm illerimizde olduğu gibi Aydın'da da topraklarımızı taşkın riskinden koruyacağız. Aydın'ımıza hayırlı olsun." dedi.

"BEREKETLİ TOPRAKLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Müjdeli haber sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, yatırımlardan dolayı Bakan Pakdemirli'ye teşekkür etti. Savaş, "Bereketli topraklarımıza sahip çıkacağız. Taşkın riskinin önüne geçmek için yapılan 20 milyon 760 bin TL bedelli Kuşadası Güzelçamlı Baldere Deresi Islahı ve Yenipazar Donduran Mahallesi Kestanelik Deresi Islahı Aydın'ımız için hayırlı olsun. Teşekkürler Sayın Bakanım." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler