"BALIM"I BULANA ARABAMI BİLE VERİRİM"

"BALIM"I BULANA ARABAMI BİLE VERİRİM"

Efeler'de Çin Aslanı cinsi köpeği Balım'ı Salı gününden beri arayan Hamit Sandal, köpeğini bulana arabasını dahi verebileceğini söyledi.

 Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Danışment Mahallesinde yaşayan Hamit Sandal, Çin Aslanı cinsi köpeği 'Balım'ın 29 Aralık Salı günü evden kaçtığını ve o günden beri her yerde aradıklarını söyledi.

whatsapp-image-2021-01-04-at-22-36-06.jpeg

Yıllardır besledikleri ve ailelerinin bir üyesi olan köpeklerini bulana arabasını dahi verebileceğini söylesen Sandal, "Bizim köpeğimiz ailemizin bir parçası. Kendisini Salı gününden beri arıyoruz fakat bulamıyoruz. Sağolsunlar çok fazla arayan var bulduklarına dair, İncirliova'dan hatta İsabeyli'den dahi arayanlar oldu. Anladığımıza göre gittikçe evimize yaklaşıyor ama hadi bakalım hayırlısı. Bizde hangi telefona inanacağımızı şaşırdık.

whatsapp-image-2021-01-04-at-22-36-07-1.jpeg

Bir haftadır gece gündüz arıyoruz. En son 7 Eylül Mahallesi tarafında görülmüş. Allah aşkına, köpeğimizi bulana istediği parayı vermeye hazırım hatta arabamı bile verebilirim." dedi.

 Köpeğini görenlerin kendisine 0546 896 19 86 numarasından ulaşabileceğini belirten Sandal, 'Balım'ım ürkek olduğunu fakat ismini tanıdığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler