Başkan Alıcık Dünya Engelliler Haftasını kutladı

Başkan Alıcık Dünya Engelliler Haftasını kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında bir mesaj yayınladı. Başkan Alıcık mesajında, “Her engel aşılmak için vardır” dedi.

Bu yıl Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle kutlama etkinlikleri düzenlemeyen Engelli Haftası, 10 Mayıs ile 16 Mayıs arasında, Birleşmiş Milletler'e üye 156 ülkede aynı tarihlerde kutlanan özel haftadır.

 

 

Bu özel haftada anlamlı bir mesaj yayımlayan MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, engelli vatandaşların isteklerine her zaman hazır olduklarının altını çizdi. Başkan Alıcık, “Türk Milletinin ayrılmaz üyeleri olan engelli vatandaşlarımıza hizmet etmek, onların ihtiyaç ve taleplerine cevap vermek, sosyal hayattaki etkinliklerini genişletip yaşam şartlarını ve kalitelerini yükseltmek, öncelikli görev ve ödevimizdir. Vicdanların engelli, kalplerin engellenmiş, insanlık değerlerinin engele takıldığı her anda, müşfik ve şefkatli bir dokunuşla tüm engellerin aşılacağı inancımla, engelli vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum. Bütün engelleri aşmanın sırrı sevgidir.

 

 

HABER: FATİH BAŞTÜRK DAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler