BAŞKAN ATABAY ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ATABAY ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, ilçedeki 75. Yıl Sanayi Sitesi'nde bulunan esnaflarla bir araya geldi, talepleri ve şikayetleri dinledi.

Başarılı çalışmaları ile vatandaşların kalbini kazanan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, gece gündüz demeden Didim için sahaya inmeye devam ediyor. 

İlçede bulunan ve Didim'in ana damarlarından biri olan 75. Yıl Sanayi Sitesi'nde ki esnaflarla kahvaltıda buluşan Atabay, adeta sosyal belediyecilik anlayışının bir örneğini sergiledi. Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, oda başkan yardımcısı Nihat Özçevik, 75. Yıl Sanayi Sitesi Koopeatifi Başkanı Mehmet Şahin ile yönetim kurulu üyeleri ve esnafların katıldığı etkinlikte işletmecilerin talepleri dinlendi, sorunların çözümleri için fikir alışverişinde bulunuldu.

"İYİLEŞTİRMELER İÇİN ADIMLAR BELİRLENDİ"

Etkinlik sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Atabay, "Bugün sabah kahvaltımızı 75. Yıl Sanayi Sitesi'nde esnafımızla yaptık. Site yönetimimiz ile sorunları hakkında toplandık. İyileştirmeler için adımlarımızı belirledik. Misafirperverlikleri için esnafımıza teşekkür ediyorum. İyi yaşam kenti Didim için çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

ewwwtbgw8aueyzj.jpg

ewwwtbpxiayhgrr.jpg

ewwwtbqwuaeqxza.jpg

ewwwta-w8aapnov.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler