Başkan Atabay'dan kritik mesaj

Başkan Atabay'dan kritik mesaj

Kurban Bayramı nedeniyle Didim kentinde artan yoğun ziyaretçiler ve yaşanacak bayram coşkusu için Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay önemli bir duyuruda bulundu.

Didim'e yeni gelen misafirler için çevre temizliği konusuna dikkat çeken Atabay, Kurban Bayramı için kent genelinde belirledikleri noktalarda vatandaşların kurban işlemlerini gerçekleştirmeleri gerektiğini belirtti.

Mesajına, "Birlik ve beraberliğin en güzel sembollerinden olan bayramlarımız sevginin, dostluğun, barışın ve kardeşliğin en güzel örneği toplumumuzun manevi zenginlik kaynaklarıdır." diye devam eden Atabay; "Milletçe birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğinin gösterildiği, bir kurban bayramını daha kutlamanın heyecanı içerisindeyiz. Kentimize tatil nedeniyle gelen ziyaretçilerimizden çevre temizliğine en üst derecede hassasiyet göstermelerini istiyoruz. En iyi temizleme yöntemi, kirletmemektir. Ayrıca vatandaşlarımıza kurban işlemleri için, belirlediğimiz noktaların dışına çıkmamaların gerektiğini
hatırlatıyoruz.

Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlara yeniden erişebilmeyi diliyorum."
diyerek bayram mesajını paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler