BAŞKAN ATAY APARTMAN GÖREVLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ATAY APARTMAN GÖREVLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kentte çalışan apartman görevlilerinin katılımıyla düzenlenen kahvaltıda emekçilerle bir araya geldi.

Geliştirdiği projeler ile adından tüm Türkiye’de söz ettiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, sosyal belediyecilik anlayışının bir örneğini daha sergiledi. Belediye tarafından bugün sabah düzenlenen kahvaltı etkinliğinde apartman görevlileriyle bir araya gelen Atay, emekçilere seslendi, birlik olma çağrısı yaptı.

“BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR”

Kahvaltının ardından konuşma yapan Başkan Atay, emekçilere seslenerek örgütlenme çağrısı yaptı. Bir dernek çatısı altında toplanarak hak aramanın öneminden bahseden Atay, “Sizler çok önemli bir görev yaptığınız halde bir dernek çatısı altında birleşmiş olmadığınızı gördük. İnanın örgütlü olmadığınız zaman haklarınızı elde edemezsiniz. Örgütlü olmalısınız. Dernek kurmalıyız. Bu dernekte de haklarınızı sonuna kadar alacağınız yapılandırmayı da gerçekleştirmeniz gerekiyor. Örgütlü olursanız haklarınızı elde edebilirsiniz, birlikten güç doğar” dedi.

TALİMAT VERİLECEK

Efeler Belediyesi’nde görevli ekiplere talimat vereceğini ve en kısa sürede apartman görevlilerinin haklarını arayabilmeleri için bir dernek kurulması konusunda adımlar atılacağını dile getiren Atay, “Müdür arkadaşlara görev veriyorum. Apartmanlardaki görevli arkadaşlarımızla ilgili olarak Efeler’de dernek kuralım. Siz bizim için çok değerlisiniz. Hepinize Efeler halkı adına çok teşekkür ederim. Biz, her zaman, 7/24 emrinizdeyiz. Hepiniz benim telefonumu 7/24 arayabilirsiniz, bütün müdürlerin telefonlarını alıp arayabilirsiniz. O kadar önemli bir görev yapıyorsunuz ki, görev alanında başı sıkışan, derdi olan ilk önce sizi arıyor. Siz inanın benden bile çok o insanların sorunlarını bilenlersiniz. Sizlerin, bu sorunları bize iletmenizi istiyoruz. Birlikte çalışmalıyız. Sorunları bize ileteceksiniz ki biz de çabuk çözümler üretebilelim” ifadelerini kullandı.

“SORUNLARINIZI BİZE İLETMENİZİ İSTİYORUZ”

Apartman görevlilerinin yaptığı görevlerin öneminin göz ardı edildiğinden de bahseden Atay, “Sizler o kadar önemli görev yapıyorsunuz ki yaptığınız görev alanlarınızın için de başı sıkışan derdi olan ilk önce sizi arıyor ne olursa olsun önce sizi arıyor siz inanın benden bile çok bu insanların sorunlarını bilen insanlarsınız ve sizlerin bu sorunları bize iletmenizi istiyoruz’’ diyerek emekçilerin yanında olduğunu konuştu.


‘’HER ZAMAN TELEFONLARIMIZ AÇIK’’

Konuşmasının sonunda katılımlarından dolayı emekçilere teşekkür eden Atay, sözlerini şöyle tamamladı;

‘’Her zaman bütün telefonlarımız açık. Efe halkı masamız var orayı arayabilirsiniz orada bir sorun olduğu zaman kaç saatte sorunlarınızın çözüldüğü her hafta benim önüme rapor olarak geliyor. Eğer bir aksaklık olduğu zaman kimden kaynaklandığını ben görebiliyorum. Bütün sorunlarınızı anında çözülebilmesi için gereken bir sistem kurduk %98’e yakın sorunların giderildiği bu sistemi başarı ile uyguluyoruz sizlerden istediğimiz de sorunları birlikte paylaşılarak bir an önce çözülebilmesine katkı yapmanızı istiyorum. Bugün birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duydum. Çok güzel bir günde çok güzel insanlarla çok güzel sevgi dolu yüreklerinizle birlikteyiz burada hepinize iyi günler diliyorum saygılar sevgiler sunuyorum’’ 

whatsapp-image-2021-03-28-at-14-07-20-1.jpeg

whatsapp-image-2021-03-28-at-14-07-20-2.jpeg

whatsapp-image-2021-03-28-at-14-07-20.jpeg

whatsapp-image-2021-03-28-at-13-07-00.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler