Başkan Atay hizmette “Zirve” tanımıyor

Başkan Atay hizmette “Zirve” tanımıyor

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, geçtiğimiz yıl ilçeye kazandırdığı Olimpik Spor Tırmanış Tesisi’nin açılışı, Aydınlı öğrencilerin katılacağı yarışmayla birlikte yapılacak.

Başkan Atay’ın göreve gelmesiyle birlikte adeta bir açık hava etkinlik merkezi haline getirilen Pınarbaşı Mesire Alanı, farklı dış mekân aktiviteleri ile zenginleşiyor. İlçenin yeni cazibe mekânı Pınarbaşı Mesire Alanı’nda 2 Mart Çarşamba günü yapılacak Spor Tırmanış Tesisi’nin açılışı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

TÜRKİYE’DE İLK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYOR

16 metrelik hız ve 15 metrelik lider tırmanış duvarlarından oluşan Türkiye’deki ilk olimpik standartlarda açık hava spor tırmanış tesisi hakkında konuşan Efeler Belediye Başkanı Atay, “Gençlerimiz için eğitim, kültür-sanat ve spor alanında özel projeler hazırlayıp hizmete sunuyoruz. Onların sporla iç içe büyümesi, bu sayede fiziksel gelişimlerinin desteklenmesi için sadece profesyonel sporlara değil amatör spor dallarına da yatırım yapıyoruz. Tesisimiz, doğa sporları kulüplerinin yanı sıra bu spora ilgi duyan, denemek isteyen yediden yetmişe herkese hizmet verecek. Ayrıca bu tesiste uluslararası yarışmalara ve milli takım kamplarına ev sahipliği yapıp milli ve olimpik sporcular da yetiştirmeyi hedefliyoruz. Tüm Efeler halkını Olimpik Spor Tırmanış Tesisi’mizin açılışına davet ediyorum. Gelin bu heyecanı hep birlikte yaşayalım ” dedi. 

İLK YARIŞMA AÇILIŞ TÖRENİNDE

Açılışla birlikte Olimpik Spor Tırmanış Tesisi’ndeki ilk yarışma da düzenlenecek. Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Efeler Belediyesi ile birlikte ortaklaşa düzenleyeceği yarışmada Aydınlı öğrenciler; minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde zirve için yarışacak. Okul sporları kapsamında düzenlenecek bu yarışma Aydın’da olimpik standartlardaki bir tesiste yapılan ilk spor tırmanış yarışması olma özelliği taşıyacak.

1-37.jpg

c5d-4018-2.jpg

c5d-4035-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler