BAŞKAN ATAY İLE SOKAKLAR GÜZELLEŞİYOR

BAŞKAN ATAY İLE SOKAKLAR GÜZELLEŞİYOR

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Münir Özkul Sokak’taki esnafın yol yenileme talebini yerine getirdi; sokak yepyeni ve modern bir görünüme kavuştu.

Efeler’i marka kent yapma yolunda projelerini hayata geçiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ilçenin modern bir görünüme sahip olabilmesi için de çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Atay’ın, Hasanefendi-Ramazan Paşa Mahallesi Münir Özkul Sokak’ın yenilenmesi için Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat vermesi ile; ekipler söz konusu sokakta taş döşeme işlerini gerçekleştirerek, yenileme çalışmalarını tamamladı.

Efeler halkının refahı için var gücüyle çalışan Başkan Atay, sokaktaki çalışmaların çok hızlı bir şekilde tamamlandığını belirterek, taş döşeme kenarlarına yaklaşık bir buçuk metre aralıklarla uygulanan ışıklandırma çalışmaları ile de, Münir Özkul Sokak’ın ışıl ışıl, modern bir görünüme sahip olduğunu söyledi. Ayrıca Atay, yenileme çalışmalarının iş yerlerine zarar vermeden ve esnafı mağdur etmeden, titizlikle tamamlandığına dikkati çekti.

SOKAK ESNAFINDAN BAŞKAN ATAY’A TEŞEKKÜR

100 metre uzunluğundaki Münir Özkul Sokak’ta yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla sokak esnafı yeni bir kaldırıma da kavuştu. Münir Özkul Sokak’ta yıllardır esnaflık yapan vatandaşlar, Efeler Belediyesi’nin çalışmaları hakkında şöyle konuştu:

Hüseyin Erbilge: Münir Özkul Sokak’ta 21 yıllık esnafım. Sevgi Yolu’na gelen vatandaşların sokağımıza girmesini teşvik edici bir çalışma yapıldı. Efeler Belediyesi’nin sokağımızı yenilemesiyle, insanların yürümeleri daha keyifli olduğundan, bu çalışma sokağımıza hareketlilik katacak. Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Süha Toros: Eski adı 1913 olan sokakta yıllardır esnaflık yapıyorum. Esnaf ve Efeler
Belediyemizin karşılıklı iş birliği ile yenilenen sokağımız çok güzel bir görünüme sahip oldu.
Çalışmadan çok memnunuz, Başkanımız Mehmet Fatih Atay’a teşekkür ederiz


munir-ozkul-sokak-2.jpeg

munir-ozkul-sokak-5.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler