Başkan Atay yabancı öğrencileri ağırladı

Başkan Atay yabancı öğrencileri ağırladı

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Erasmus projesi kapsamında Efeler’e gelen yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi.

Erasmus Kısa Dönem Öğrenci Hareketliliği programıyla eğitimlerinin bir bölümünü Atabey Anadolu Lisesi’nde sürdürmek için Efeler’e gelen yabancı öğrenciler, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ile bir araya geldi. Misafir öğrenciler için Menderes Park’ta düzenlenen akşam yemeği samimi bir havada geçti. Portekizli, Kuzey Makedonyalı ve Hırvat öğrencilere İngilizce hitap eden Başkan Atay, “Hepiniz Efeler’e hoş geldiniz, iyi bir akşam geçirmenizi diliyorum” dedi.

“EFELER’İ ÇOK BEĞENDİK”

Efeler’i çok sevdiğini söyleyen Kuzey Makedonyalı öğrenci Angela, “Efeler çok güzel bir şehir, çok beğendim. Gezilecek yerlerini ve insanlarını çok sevdim, burada olmaktan çok memnunum” diye konuştu. Hırvatistan’ın Varazdin şehrinden geldiğini söyleyen Lovro ise Aydın’da Türk kültürünü tanıma imkânı bulduğunu bu sebeple çok mutlu olduğunu belirtti.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Okul Müdürü Davut İlbaş ve projenin koordinatörlüğünü yapan İngilizce Öğretmeni Alparslan Sarp, Başkan Atay’a misafir öğrenciler için düzenlenen yemek ve destekleri için teşekkür etti. Sarp, program kapsamında Efeler’e gelen yabancı uyruklu öğrenciler için sportif faaliyetler ve dış mekân aktiviteleri ile geleneksel dansların tanıtıldığı kültürel etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

1-1-003.jpeg

2-014.jpeg

3-012.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler