BAŞKAN ATAY YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN ATAY YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından taş döşeme çalışmaları devam eden Hasanefendi-Ramazan Paşa Mahallesi Münir Özkul Sokak’ta incelemelerde bulundu.

Münir Özkul Sokak’taki esnafın yol yenileme talebini yerine getiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat vererek, söz konusu sokakta yenileme çalışmalarını başlattı. 100 metre uzunluğundaki Münir Özkul Sokak’ta taş döşeme işine devam eden ekiplerin çalışmaları ile sokak esnafı yeni bir kaldırıma da kavuştu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını ziyaret ederek, sokakta incelemelerde bulunan Başkan Atay, esnaf tarafından ilgiyle karşılandı. “Talebimizi kısa zamanda gerçekleştirerek, hızlıca çalışmaları başlattınız. Sayenizde hizmet verdiğimiz sokak yepyeni, modern bir görünüme kavuşacak” diyen esnaf, Atay’a teşekkürlerini iletti. Çalışmalar tamamlandıktan sonra, taş döşeme kenarlarına yaklaşık bir buçuk metre aralıklarla uygulanan ışıklandırma çalışmaları ile Münir Özkul Sokak’ın ışıl ışıl, modern bir görünüme sahip olacağını söyleyen Atay, yenileme çalışmalarının iş yerlerine zarar vermeden ve esnafı mağdur etmeden, titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

img-1299.jpg

c5d-4996.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler