Başkan Atay'dan bir müjde daha

Başkan Atay'dan bir müjde daha

Girne Mahalle Muhtarı Şule Çıvkaroğlu, Efeler Belediyesi tarafından açılan kitap kafenin yoğun ilgi gördüğünü bu nedenle ikinci şubeyi açmak için Mehmet Fatih Atay ile görüştüklerini açıkladı.

Çıvkaroğlu, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay tarafından mahallelerine açılan kitap kafenin büyük ilgi gördüğünü belirtti. Sınav döneminde binlerce öğrenci sirkülasyonu olduğuna değinen muhtar Çıvkaroğlu, “O kadar yoğun bir talep olmaya başladı ki, randevu sistemi tarzı bir şey oluşturulmaya başlandı. Aileler muhtarlığımızı arıyorlardı. ‘Muhtarım çocuklarımız gittiğinde yer bulamıyor, yer ayırtma şansınız var mı’ şeklinde telefonlar geliyordu” dedi.

“BİRÇOK BAŞARILI BÖLÜM KAZANAN ÖĞRENCİMİZ VAR”

Böyle bir hizmeti sunduğu için Başkan Atay’a teşekkür eden Çıvkaroğlu, “Burada çok güzel bir ortam oluyordu. Öğrenciler istediği gibi ders çalışıyordu. Çay ve diğer ihtiyaçlar ikram ediliyor. Bu kitap kafede çalışan öğrencilerden diş hekimliği, doktorluk, öğretmenlik ve birçok farklı bölümü kazanan 15-20 çocuğumuz var” diye konuştu.

“BAŞKAN ATAY İKİNCİ KİTAP KAFENİN MÜJDESİNİ VERDİ”

Yoğunluk oluşunca Başkan Atay’ın kapısını yeniden çaldığını belirten Çıvkaroğlu, “Başkanımıza üniversiteyi kazanan öğrencilerden ve kitap kafenin etkisinden bahsettim. Ve yerimizin yetmediğini söyledim. Sağ olsun başkanımız kırmadı ve ‘Muhtarım ikinci şubeyi açalım mahallenizde bize bir yer bulun’ dedi. Ben de hemen çalışmalara başlayıp yeri buldum. Nasip olursa 25 Ocak’ta mahallemizde ikinci kitap kafeyi açacağız. Başkanımız Mehmet Fatih Atay’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler