Başkan Atay'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Atay'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir yayımladı.

Başkan Atay mesajında;

“Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde kurulan Cumhuriyetimiz, yüzyıllık tarihsel ve kültürel miras ile ilelebet sürecek bir gelecek yaratmıştır. Ülkemizde cumhuriyet kavramı ve onun somut ifadesi olan 29 Ekim’i, 97 yıl önceki heyecanla kutlama ve onu yüceltme çabası bizimle ilelebet yaşayacaktır.

Cumhuriyet; bizim için 97. yılında da geleceğe dair büyük umutlar yaratmaya devam edecek, küllerinden doğan bu millet için 100. yılında demokrasi ile taçlandırdığı önemli bir milat ve önemli bir miras olmayı da sürdürecektir. Kurucu önderimizin büyük kararlılığı ve halkımızın büyük direnişi sonucu kurulmuş cumhuriyetimizi bu milletin her ferdinin aynı kararlılıkla koruyup geliştireceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü Cumhuriyet yalnızca bir yönetim biçimi değildir, bizi birbirimize bağlayan, bizi bir arada tutan yaşamımızın her alanını umutla ören bir idealdir. Tam da bu nedenle, bu ideallerin somutlaştığı yer olarak Cumhuriyet değerleriyle harmanlanmış modern bir Efeler’i cumhuriyetin ikinci yüzyılı için yeniden inşa etmek üzere canla başla çalışacağım.

Bu duygu ve düşüncelerle Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliği ve Türk milletinin yüksek fedakârlığıyla kurulan Cumhuriyetimizin 97. yılını kutluyor, Cumhuriyeti bize miras bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk’e, yol arkadaşlarına ve Türk milletine şükranlarımızı sunuyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Demokrasi!”

ifadelerine yer verdi.

2-18.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler