Başkan Atay'dan kadınlara ikinci 'Hanımevi'

Başkan Atay'dan kadınlara ikinci 'Hanımevi'

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler Hanımevi'nin ikinci şubesini Çeştepe Mahallesi'nde yoğun bir katılımla hizmete açtı.

Aydın'ın Efeler İlçesi Çeştepe Mahallesi'nde açılışı gerçekleştirilen Efeler Hanımevi programına Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Şehiriçi Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Her ay iki tesis açılışı sözü veren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Bir sözümü daha yerine getirmenin onurunu gururunu yaşıyorum. Bizler sizlerin hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sevgili kadınlarımız sizin sosyalleşmeniz, dertleşebilmeniz için, bir şeylerinizi paylaşmanız için, Hanımevi'ni açıyoruz." dedi.

"BEN KADINLARIMIZIN MUTLU OLABİLMESİ İÇİN MÜCADELE EDİYORUM"

Başkan Atay konuşmasına şöyle devam etti. "Değerli vatandaşlar, eğer kadın mutlu olursa, huzurlu olursa o evde huzur olur, kadın huzurlu olursa ülkemizde huzur olur. Kadın huzurlu olursa, barış içinde yaşayacağımız günleri hep birlikte görürüz. Ben kadınlarımızın mutlu olabilmesi için çaba sarf ediyorum." diye konuştu.

"VERDİĞİMİZ TÜM SÖZLERİ TUTACAĞIZ"

Efelerli kadınlara seslenen Başkan Atay, "En çok enginarın çıktığı Efeler ilçemizde, önümüzdeki ay üretim fabrikası açacağız. Açacağımız tesiste sadece kadınlar çalışacak. Orada kadınlar hem üretecek, hem kazanacak hem de kendinizi, ailenizi mutlu edeceksiniz. Bu mutluluğu tüm ülkeyle paylaşacaksınız. Sizlerin sayesinde bu ülke barış içerisinde yaşayabilecek. Sizlerin sayesinde bu ülkede refah artacak, üretim artacak. Hakça paylaşım gerçekleşecek. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Seçim dönemi verdiğimiz tüm sözleri 5 yıllık görev sürecimizde hepsini yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı. 


img-1363.jpg


img-1363.jpg


c5d-1745.jpg


c5d-1805.jpg


c5d-1867.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler