Başkan Avşar'dan gençlere çağrı

Başkan Avşar'dan gençlere çağrı

Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası başkanı Serhan Avşar, gençleri meslek öğrenmek adına Aydın'daki Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarında çalışmaya davet etti.

Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası başkanı Serhan Avşar, gençleri meslek öğrenmek adına Aydın'daki Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarında çalışmaya davet etti.

Aydın’da çalışmalarını sürdüren Aydın Berber Kuaför ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar, gençlere çağrıda bulundu. Avşar, "Aydın'daki Berber, Kuaför ve Güzellik Salonları yaz aylarında Gençlerimizi çalıştırmaya ve meslek sahibi olmaları için yardımcı olmaya hazırdır. Gençlerimizi İşyerlerimize bekliyoruz." dedi.

ODAMIZ GENÇLERİMİZE YOL GÖSTERMEK İÇİN HAZIRDIR

Okul döneminin tamamlanmasıyla yaz tatiline giren gençlere çağrıda bulunan Başkan Avşar, "Gençlerimiz de kendi yeteneklerine kendi özelliklerine uygun mesleği seçerse başarılı ve mutlu olur. Günümüzde mesleğin seçilmesi, görülmesi, geç yaşlara bırakılmış, mesleği görme tanıma zorlaşmıştır. Biz bu konuda gençlerimize yol göstermek bir nevi rehberlik etmek için hazırız. Anne Babalara çağrımız yaz aylarında çocuklarını Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarına çalışmaya yönlendirmesi iş hayatına alışma ve meslek hakkında bilgi sahibi olmalarına vesile olmalarıdır. Berber, Kuaför ve Güzellik Uzmanlığı mesleğini seçen Gençlerimiz Mesleki Eğitim Merkezleri ve Örgün Eğitim kurumlarında Önlisans Düzeyine kadar eğitim hayatına devam edebilmektedir. Dolayısıyla Mesleğimiz Eğitim Hayatına engel değil, Sürecin devamı niteliğindedir. Gençlerimiz hem Meslek sahibi olup Hem de Eğitimini tamamlayabilir. Aydın'daki Berber, Kuaför ve Güzellik Salonları yaz aylarında Gençlerimizi çalıştırmaya ve meslek sahibi olmaları için yardımcı olmaya hazırdır. Gençlerimizi İşyerlerimize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler