Başkan Çerçioğlu Antalya'da

Başkan Çerçioğlu Antalya'da

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları'nın katıldığı toplantı için Antalya'ya gitti.

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Büyükşehir Belediye Başkanları'nın düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantı bu kez Antalya'da düzenlendi. 11 CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı'nın 10'unun katılım gösterdiği  toplantı tarım, tarım, turizm, çevre, kuraklık ve iklim değişikliği başlıklarıyla düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını ev sahibi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptı. Böcek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın güzel yeridir' dediği gibi güzel Antalya'mızda, ülkemizin yüzde 50'ye yakın nüfusuna ev sahipliği yapan, onlara hizmet eden büyükşehir belediye başkanı arkadaşlarımızla toplantılar gerçekleştiriyoruz. Bütün derdimiz vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak, sosyal demokrat anlayış içinde kimseyi ötekileştirmeden çalışmalar yapmak. Böylesi toplantılarımızda da belediyelerimiz arasında projelerle ilgili de bilgi alışverişinde bulunmak" dedi.

Toplantıdan renkli görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise, "Her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışarak, ülkemizi ve kentlerimizi aydınlık yarınlara taşıyacağız." sözleriyle birlik olma çağrısı yaptı.

e5xkmprwuaamxon.jpg

e5xsezxxeaiinxy.jpg

e5xsezyxwaazsky.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler