Koca güven tazeledi

Koca güven tazeledi

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Üreticileri Derneği’nin 1’inci Olağan Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen seçimlerde, Kurucu Başkan Tevfik Fikret Koca güven tazeledi.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Üreticileri Derneği 1'inci Olağan Genel Kurulu, Efeler ilçesinde bulunan Aydın Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek liste halinde yapılan kurula Aydınlı eski bakan Cengiz Altınkaya, KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir de katıldı.

Kurulda açık oylama usulü gerçekleştirilen seçimde Kurucu Başkan Tevfik Fikret Koca oy birliği ile yeniden göreve seçildi. Koca'nın yönetim kurulunda Burak Günaydın, Engin Babuşçu, Gürkan Osan, Mustafa Çevik, Mustafa Kemal Çakaloğlu, Özgüç Sürer, Turhan Sağel, Turgay Deveci, Uğur Erol ve Veli Mınık yer aldı. Denetim Kurulu’na ise Ulaş Aksoy, Ferdi Terzi, İbrahim Dönger, Muhammet Zülfikar Uzun ve Murat Büyükgümüş seçildi.

Eski bakan Cengiz Altınkaya ve TARİŞ İncir Birliği Başkanı Mustafa Bircan derneğin onur kuruluna seçildi.

"HER ZAMAN ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ"

Kurulda konuşma yapan Koca, tüm üyelerine desteklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Koca, "Derneğimizin kuruluş amacı, üreticilerimizin yaşadıkları problemleri ve sıkıntıları tek bir çatı altında toplayıp çözüm önerileri sunmak. Bu sorunları gerekli mercilere aktaracağız. Bunlarla ilgili çalışma yapmak ve projeler sunacağız. Üyelerimizin katılımıyla bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Dernek bünyemizde Aydın’ın önemli firmalarının temsilcileri yer alıyor. Dernek üyelerimize katkı sağlamak için çeşitli kurumlarla protokol imzaladık. İnternet sitemizi kurduk. Bu site üzerinden online personeli sistemini de hayata geçirdik. Bu sistem sayesinde ihtiyaç duyulan alanlarda personel bulunmasında kolaylık sağlanacak. Aydın’da üretilen ürünlerin katma değere dönüştürebilmesi için gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bu çalışmalarımızı hep birlikte yapacağız. Sizler varsanız bizler varız, Aydın için çalışacağız. Her zaman üreticimizin yanındayız." dedi.

whatsapp-image-2021-07-03-at-12-45-50.jpg

whatsapp-image-2021-07-03-at-12-45-51.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler