BAŞKAN ÇERÇİOĞLU AVŞAR'IN İÇME SUYU ALTYAPISINI YENİLİYOR

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU AVŞAR'IN İÇME SUYU ALTYAPISINI YENİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla Söke’nin merkez mahallelerinde başlayan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke’nin dört bir tarafında halkın daha kaliteli bir yaşam sürmesi için gerekli çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Çerçioğlu, Söke’ye verdiği sözleri ve vatandaşlardan gelen talepleri bir bir yerine getiriyor.

Kendisine ulaşarak Avşar Mahallesi’nin içme suyu hattının yenilenmesi için istekte bulunan vatandaşları kırmayan Çerçioğlu, hemen çalışma başlattı.
 
AVŞAR’A BÜYÜK HİZMET

Avşar Mahallesi’nde ASKİ ekipleri tarafından öncelikli olarak 45 yıllık alt yapı yenilenecek. Ekipler proje dahilinde 10 bin metre içme suyu şebekesi ve terfi hattı, 4 adet tahliye odası, 4 adet vantuz odası, 1 adet basınç kırıcı odası, 280 adet abone bağlantısı ve 200 metre küplük içme suyu deposu yapacak. Çalışma bittiğinde Doğanbey halkının musluğundan daha kaliteli içme suyu akacak.

"ÖZLEM BAŞKAN’A CENGAVER DEMEYELİM DE NE DİYELİM"

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Söke Avşar Mahalle Muhtarı Erdoğan Bakan konuşmasına Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek başladı. Bakan,”45 yıllık içme suyu şebekemizin değişmesi için Özlem Başkanımıza talebimiz oldu. Kendisi talebimize hemen karşılık verdi projeye başlandı. Çok mutlu etti bizleri. Bizim sıkıntılarımıza her zaman hassasiyet gösterdiği için çok teşekkür ederim. ’Gerekirse çadır kurar hizmetimize devam ederiz’ diyen bir başkana cengaver demeyeceğiz de ne diyeceğiz biz. Kendisine hizmetlerinden ötürü binlerce teşekkür ediyorum.” dedi.

"SÖKE HALKI HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK"

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, geçmişte olduğu gibi bugünde Başkan Çerçioğlu'nun talimatı ile vatandaşlara içme suyu sıkıntısı yaşatmadıklarını belirterek, depo çalışmaları yanında içme suyu hattı yenileme çalışmalarını da yürüttüklerini dile getirdi. Akkentli, " Öncelikle Başkanımızın selam ve sevgilerini getirdik. Topuklu Efe göreve geldiği günden bugüne kadar vatandaşlarımızın daha kaliteli su içmesi için içme suyu hattı yenileme çalışmaları da yaptı. Bugün burada yaptığımız çalışmada bunlardan biri. Avşar Halkı kısa sürede yeni içme suyu hattına kavuşacak. Avşar'da 10 bin metre hat çalışması yapacağız. 280 abonemizin abone bağlantılarını değiştireceğiz. 200 metreküp içme suyu deposu da yapacağız. Ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Mevcut arıtma tesisimizi de yeni yerine taşıyoruz. Arıtma konusu da başkanımızın olmazsa olmaz çalışmalarından. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu her konuda bize destek oluyor. Avşar Halkı adına kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yeni hattımız Avşar’ımıza, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

 “İŞLEVİNİ YİTİREN HATTI TAMAMEN YENİLİYORUZ”

ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç ise, projede kullanılacak boruların 100 yıl ömrü olan borular olduğunu belirterek, “Yaptığımız çalışma sonrası bu borular uzun yıllar mahallemize hizmet edecek. Muhtarımızın da dediği gibi 1976’dan beri kullanılan işlevini yitirmiş hattın komple değişimini yapıyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede başlatacağız” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2021-03-25-at-18-11-18.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler