Başkan Fatih Atay'dan kadınlara yurt dışı gezisi sözü

Başkan Fatih Atay'dan kadınlara yurt dışı gezisi sözü

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, önümüzdeki dönem "Kadınlar İçin Online İngilizce Eğitimi" kursundan sertifika alacak vatandaşları yurt dışına gönderme sözü verdi.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın girişimleri ile öncelikle otizmli çocuklara, ardından da kentte yaşayan kadınlara yönelik başlatılan İngilizce kursunda mezuniyet töreni bugün gerçekleştirildi. Kursa katılan 280 kadından 70'ine katılım belgesi, 6'sına ise üstün başarılarından dolayı Başkan Atay tarafından plaket takdim edildi.

Törende konuşma yapan Başkan Atay, kurs eğitmeni İlke Toyran'a ve cesaretleri nedeniyle öğrencilere teşekkür etti. Atay, kadınlar için hayata geçirdikleri projelerin devam edeceğine dikkat çekerek önümüzdeki hafta, yine kadınlara yönelik, bir müjdeyi daha duyuracaklarını ifade etti.

Öte yandan, Başkan Atay, törende yaptığı konuşmasında bir söz daha verdi. Önümüzdeki dönemlerde de "Kadınlar İçin Online İngilizce Eğitimi" programının devam edeceğini söyleyen Başkan Atay, bir sonraki kurs döneminde başarı gösteren kadınlarla birlikte yurt dışı gezisi düzenleyeceklerini söyledi.

whatsapp-image-2021-06-08-at-10-48-13.jpeg

whatsapp-image-2021-06-08-at-10-48-15.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler