Başkan Günel'den afetlere büyük destek

Başkan Günel'den afetlere büyük destek

Şarkıcı Haluk Levent tarafından başlatılan yardım kampanyasına Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de 60 bin Türk Lirası değerinde bilet satın alarak destek verdi.

Türkiye'nin dört bir yanında meydana gelen orman yangınları ve sel felaketleri sonrası birçok sanatçı ve kanaat önderi çeşitli yardım kampanyaları başlattı. Aydın'da meydana gelen orman yangınları sırasında şehri de ziyaret eden şarkıcı Haluk Levent, yaz sezonu boyunca konserlerinden kendisine düşen gelirin orman yangınları ile sel afetlerinden etkilenen bölgelerde kullanılacağını açıklamıştı.

Levent'in yardım kampanyasına bir destekte Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den geldi. Başkan Günel, Levent'e 60 bin Türk Lirası değerinde bilet desteğinde bulundu.

"ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Başkan Günel'in desteği sonrası kendisine sosyal medya aracılığıyla teşekkür eden Levent, "Bildiğiniz gibi yaz konserlerimin tarafıma düşen geliri orman ve sel yangınları için kullanılacaktı. Sevgili Ömer Günel kişisel olarak 60 bin TL'lik bilet desteğinde bulundu. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

236003971-1968955916600317-7722145045331122837-n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler