BAŞKAN KAPLAN SAĞLIK KAHRAMANLARINI UNUTMADI

BAŞKAN KAPLAN SAĞLIK KAHRAMANLARINI UNUTMADI

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Koçarlı'da bulunan İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Nedim Kaplan, tüm personellere çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Koronavirüs, Türkiye'de ki etkisini 1 senedir sürdürüyor. 11 Mart 2020 tarihinde ilk vakanın görülmesinin ardından kısıtlamaların hayata geçirildiği ülkemizde bugüne kadar 29 bin 489 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden oldu. 2 milyondan fazla vatandaşa bulaşan virüste daha fazla vatandaşın hayatını kaybetmemesi için tüm zorluklara göğüs gererek çalışan sağlık personelleri ise sürecin kahramanları olarak ilan edildi.

Gece gündüz demeden çalışan sağlık personelleri geçtiğimiz gün ülkenin dört bir yanında kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı ile onurlandırıldı. Hayatını kaybeden sağlık personellerinin anıldığı günde kısıtlamalar nedeniyle çalışanları ziyaret edemeyen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, haftanın ilk işi olarak Koçarlı Devlet Hastanesi'ne gitti. Çalışanlarla tek tek görüşerek teşekkür eden Kaplan, Koçarlı Belediyesi tarafından hazırlanan çiçekleri personellere takdim etti. 

Etkinliğin ardından konuşma yapan Kaplan, "Özellikle pandemi döneminde Mustafa Kemal Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet edin" sözünün ne kadar doğru olduğunu gördük. Bir laf vardır, "Allah'tan sağlık, hemen ardından da para istiyorum" diye; sağlık her zaman çok önemli. İnsanın başına gelecek olan her saatte gelebilir ama sağlıkçılar bizler için her zaman çalışır. Sizler iyi ki varsınız, Allah razı olsun. 

Bu zor dönemde gece gündüz demeden çalıştınız, birçok sağlık çalışanı da hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin her birisini, onlar bizler için canını verdi. Umarım bu süreçten sonra yeni bir can kaybımız olmaz. Sağlık ordumuzu gönülden kutluyoruz"
dedi.

Kaplan, etkinliğin ardından sırasının gelmesi nedeniyle Çin'den getirilen CoronaVac aşısının ikinci dozunu da olarak koronavirüse karşı açtığı savaşı tamamlamış oldu.

whatsapp-image-2021-03-15-at-15-56-21.jpeg

whatsapp-image-2021-03-15-at-15-56-39-3.jpeg

whatsapp-image-2021-03-15-at-15-56-55.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler