Başkan Kaplan'dan personele ikramiye dopingi

Başkan Kaplan'dan personele ikramiye dopingi

Koçarlı Belediyesi'ne bağlı personellerin ikramiye alacakları Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın talimatı ile toplu olarak ödendi.

Koçarlı Belediyesi’nde çalışan 141 belediye personelinin toplamda net 305 bin liralık ikramiye ödemesi, Başkan Kaplan’ın talimatıyla hesaplarına yatırıldı. Toplu sözleşmeden doğan ödeme belediye işçilerini sevindirirken, konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kaplan, “Yaz kış demeden her türlü zorluğa göğüs gererek büyük emek veren işçi personelimizin haklarını gözetmeye devam edeceğiz” dedi. 

“DAİMA ÖZEL BİR HASSASİYET İÇERİSİNDEYİZ” 

Koçarlı Belediyesi’nde özveriyle çalışan tüm personelin sosyal ve maddi anlamda hakkettiği bütün imkanlardan yararlanmalarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Kaplan, “Personelimizin ikramiyelerini ödeme konusunda gücümüz elverdiği ölçüde daima özel bir hassasiyet içerisindeyiz. İşçi personelimizin ikramiyelerinin ödenmesini sağlayarak moral ve motivasyonlarını üst seviyede tutmayı ve böylece Koçarlı’mıza hizmet noktasındaki çalışmalarına katkıda bulunmayı amaçladık. İşçi kardeşlerimizle tüm personelimizin aileleriyle birlikte ikramiyelerini sağlık ve huzur içinde güle güle harcamalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler