Başkan Kaya çocuklar için harekete geçti

Başkan Kaya çocuklar için harekete geçti

Çocukların izin saatlerinde herhangi bir virüs tehdidiyle karşılaşmaması için çalışmalara başlayan İncirliova Belediyesi, ilçede bulunan parklardaki oyun gruplarını dezenfekte etti.

Korona virüs tedbirleri uyarınca sokağa çıkmaları yasaklanan 20 yaş altı kişilerin haftanın belirli günlerinde sokağa çıkmalarına izin verildi. Bu kapsamda 0-14 yaş arası çocuklar 13 Mayıs Çarşamba günü sokağa çıkabilecek. Aydın'ın İncirliova ilçesinde Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın talimatıyla belediye ekiplerince parklarda bulunan çocuk oyun grupları antiseptik özelliğe sahip ilaçlarla dezenfekte edildi. Başkan Kaya ayrıca çocuklarını dışarı çıkartacak ailelere uyarılarda bulundu.  

 

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM

 

Salgın sürecinde ilk günden itibaren çalışmaları titizlikle yürüttüklerini vurgulayan Başkan Kaya; "Korona virüs tedbirleri dolayısıyla uzun zamandır sokağa çıkamayan çocuklarımız artık belirli günlerde sokağa çıkabilecekler. Çocuklarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sağlığı bizim her zaman birinci önceliğimiz olmuştur. Salgın tehlikesinin ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren önlemlerimizi aldık, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımızı titizlikle yürüttük, son olarak çocuklarımız için parklarımızı antiseptik ilaçlarla ilaçladık. Çocuklarını dışarı çıkartacak anne ve babalara önemli bir ricada bulunmak istiyorum. Lütfen tedbiri elden bırakmasınlar, maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralına dikkat etsinler. Çocuklarımızın dışarı çıkacağı saatlerde diğer vatandaşlarımız da zorunlu olmadıkça dışarı çıkmasın. Toplum sağlığımız için dayanışma halinde olalım, unutmayalım ki bu zor günleri birlikte atlatacağız" ifadelerini kullandı.  

 

HABER: AYDAN KAYHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler