‘’BAŞKAN KAYA HAKKINDAKİ SUÇLAMALAR BOŞ ÇIKTI’’

‘’BAŞKAN KAYA HAKKINDAKİ SUÇLAMALAR BOŞ ÇIKTI’’

Aydın İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya 8 Mart öncesi kurulmaya çalışılan kumpas boşa çıktı.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, "Kadın belediye çalışanına yılanlı ölüm tuzağı" başlıklı haberlere, “Hakkımda çıkan haberler tamamen gerçek dışıdır. İşin peşini bırakmayacağımı, şahsıma iftira atan, kamuoyu nezdinde küçük düşürmeye kalkan bu kişilere maddi ve manevi tazminat davası açacağım. Haysiyet cellatlığı yapmaya kalkan bu kişilerle yargı önünde de mutlaka hesaplaşacağımı kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.” sözleriyle yanıt vermişti.

8 Mart öncesi çıkan haberler kamuoyunda  ‘Başkan Kaya’ya kumpas kuruluyor’ olarak yorumlanırken, bir haber de mahkemeden geldi.

“MAHKEME REDDETTİ”

Öte yandan yaşanan bu olayların ardından E.E.’nin Belediye Başkanı Aytekin Kaya hakkında talep ettiği ‘uzaklaştırma’ cezası Aydın 1. Aile Mahkemesi tarafından reddedildi.

“8 MART’I BEKLEMİŞ RESMEN”

Belediye çalışanı E.E. isimli kadının Mart ayının başından bu yana raporlu olmasına rağmen, belediyede ve işinde olmadığı 04 Mart günü böyle bir şikayette bulunmasına anlam veremediklerini belirten Başkan Kaya ise, “Uzaklaştırma cezası aldığıma yönelik kararı basından öğrendik. Bize tebliğ edilmiş böyle bir karar olmayınca avukatım aracılığı ile mahkemeye başvurduk. Hakkımda şikayette bulunan ve uzaklaştırma talep eden ilgili şahsın başvurusunun Aydın 1. Aile Mahkemesi tarafından 2021/391 nolu karar ile reddedildiğini öğrendik. Burada amaç 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Aytekin Kaya’yı kamuoyu önünde küçük düşürmek, zarar vermekti” diyerek kendisine 8 Mart öncesi bir kumpas kurulmaya çalışıldığına vurgu yaptı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler