Başkan Kaya işçilere verdiği sözü tuttu

Başkan Kaya işçilere verdiği sözü tuttu

İncirliova Belediye Başkanı AK Partili Aytekin Kaya, bugün itibariyle belediye olarak işçilere olan yaklaşık 4 milyon liraya yakın borcu ödediklerini açıkladı.

Belediye makamında gazetecilerle bir araya gelen Başkan Kaya: “İncirliova Belediyesi artık işçisine – emekçisine borcu olmayan bir belediyedir. İşçilerimize, ailelerine alın teri olan bu para hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla harcamayı nasip etsin. İşçi borcumuzu ödedik. Şimdi sıra esnaf borcumuzu ödemeye geldi.
Biliyorsunuz bu borçlarımızı öderken İller Bankası’ndan yani devletten aldığımız kredileri kullanıyoruz. Bu kredilerin alınması sürecinde bize destek olan TBMM KİT Komisyonu Başkanımız AK Parti Aydın Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş başta olmak üzere AK Parti Aydın İl Başkanımız Sayın Gökhan Ökten’e, yine Aydın Milletvekillerimiz Sayın Seda Sarıbaş ile Sayın Ömer Özmen’e, kredi kullanılması talebimizi destekleyen belediye meclis üyelerimize, İller Bankası Genel Müdürlüğüne ve çalışmayı yürüten belediyemiz personellerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler