Kahyaoğlu: "Evlenecek çiftlerin ilk adresi biziz"

Kahyaoğlu: "Evlenecek çiftlerin ilk adresi biziz"

Aydın’da anne kızın işlettiği çeyiz ürünleri dükkanı, yeni evlenecek çiftlerin vazgeçilmez adresi oluyor.

HABER: Özge ÇÜMLEK)

Efeler ilçesinde uzun yıllardır annesiyle beraber işletmeciliğini yaptığı çeyiz ürünleri dükkanı hakkında bilgiler veren Hande Kahyaoğlu, “Müşterilerimizin çoğunluğu temel ihtiyaçlara yöneliyor. Mesela eskisi gibi çok fazla ürün alınmıyor. Sadece bornoz, nevresim vs gibi ürünler alınıyor” dedi.

“ÇEYİZ HAZIRLAMANIN BEDELİ 15-20 BİN'DEN BAŞLIYOR”

Gün geçtikçe ağırlaşan maliyetlerin kendi işletmelerine de yansıdığını belirten Kahyaoğlu, “Baktığınızda geçen sene 6-7 bin liraya hazırlanan çeyizler, günümüzde 15-20 binden başlıyor. Bunun tek nedeni de maliyetlerin artması. Bizim çeşitli paket ürünlerimiz var. Bunları tercih eden müşterilerimiz de var” diye konuştu.

“İLKBAHAR YERİNE SONBAHARI TERCİH EDEN ÇOK”

Çeyiz alışverişinin her mevsimde yapıldığına dikkat çeken Kahyaoğlu, “Bu sene gözlemlediğimiz kadarıyla müşterilerimiz sonbaharda alışveriş yapmayı tercih ediyor. Daha önce ilkbaharda herkes alışverişini tamamlıyordu. Bunun en büyük sebebi düğün sezonu öncesi artan fiyatlar diyebiliriz. Düğün sezonu sonrası fiyatların düşüşe geçmesini bekliyor” ifadelerini kullandı.

“ÖZEL SİPARİŞLERİMİZ VAR”

Kahyaoğlu, sözlerini şu ifadelerle tamamladı.

“Bizim kendi işletmemizdeki fark, özel siparişle çalışmamız. Kişiye özel çalıştığımız için de daha yoğun bir müşteri potansiyeline sahip oluyoruz. Bu da yetenekle alakalı. Ürünleriniz ne kadar çok olursa olsun kişiye özel çalışmak kolay değil. Önemli olan nasıl bir yol izlediğiniz. Biz senelerdir kalitemizden hiç ödün vermedik ve ona göre de bir müşteri portföyümüz var. Ayrıca biz eskiden annelerimizin veya anneannelerimizin kullandığı antikaları bile günümüze uyarlayıp müşterilerimize sunuyoruz. Bu çağa uyum sağlayarak daha iyi işler çıkarıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler