BAŞKAN KAYA RÜYA'YI UNUTMADI

BAŞKAN KAYA RÜYA'YI UNUTMADI

İncirliova Belediyesi, ilçede yaşayan Mızrak ailesinin engelli çocukları Rüya için tekerlekli sandalye talebi üzerine harekete geçti.

Aydın'ın İncirliova ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yaşayan Mızrak ailesi, engelli çocukları Rüya için İncirliova Belediyesi'ne giderek tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın öncülüğünde harekete geçen ekipler, Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şubesi ile birlikte yürüttükleri çalışma ile Mızrak ailesinin talebini hızla yerine getirerek, Rüya'yı tekerlekli sandalyesiyle buluşturdu.

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Geçmişte de engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği projeler ile vatandaşların takdirini kazanan Başkan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile "Biz büyük bir aileyiz" dedi ve ekledi, "Engelli vatandaşlarımızın bir gün değil her zaman yanlarındayız.

Başkan Yardımcımız Feride Hülya Erginer, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personellerimizle birlikte Atatürk Mahallemizden Mızrak ailesini ziyaret ederek, belediyemizden talep ettikleri tekerlikle sandalyeyi engelli kardeşimiz Rüya Mızrak’a teslim etti. Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şubesi’ne tekerlekli sandalye temini konusunda göstermiş oldukları destek ve uyumlu çalışma için ayrıca teşekkür ederiz."


whatsapp-image-2021-04-21-at-22-04-452.jpeg

whatsapp-image-2021-04-21-at-22-04-453.jpeg

whatsapp-image-2021-04-21-at-22-04-454.jpeg

whatsapp-image-2021-04-21-at-22-04-45.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler