EFELER'DE BİR PAZARIN DAHA GÜNÜ DEĞİŞTİ

EFELER'DE BİR PAZARIN DAHA GÜNÜ DEĞİŞTİ

Efeler'de Cuma günleri kurulan birçok pazar alanın olası bir kısıtlamaya karşı bu hafta Perşembe günü kurulacağı öğrenildi.

Ülke genelinde giderek artan koronavirüs vaka ve kaynaklı ölümleri nedeniyle Ramazan ayıyla birlikte 11 Nisan Salı gününden itibaren birçok koronavirüs kısıtlaması tekrar uygulanmaya başladı. Salgının yayılma hızının önüne geçmek için uygulamaya konulan kısıtlamalardan biri de hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarının ülke genelinde tekrar hayata geçirilmesi oldu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm Dünya çocuklarına hediyesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu sene de geçtiğimiz sene olduğu gibi pandemi önlemleri altında kutlanacak. Öte yandan, bu yıl 23 Nisan'ın Cuma gününe denk gelmesi nedeniyle hafta sonu kısıtlamasının bayramda başlatılarak 26 Nisan Pazartesi günü sabah saat 05:00'da sonlanması bekleniyor. 

Alınan bilgiye göre, olası bir kısıtlama nedeniyle Aydın'ın Efeler ilçesinde her hafta Cuma günleri kurulan Fatih Kapalı Pazar Alanı, Ata Kapalı Pazar Alanı, Efekent Pazar Alanı, Umurlu Pazar Alanı ve Soğukkuyu Pazar Alanı bu hafta 22 Nisan Perşembe günü (yarın) kurulacak. Pazar esnafının mağdur olmaması için alınan bu karar ile 3 günlük kısıtlama öncesi vatandaşlar rahatça alışveriş yapabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler