Başkan Kaya'dan İncirliova'ya bir yatırım daha

Başkan Kaya'dan İncirliova'ya bir yatırım daha

İncirliova’da belediyeye ait balık restoranı açıldı. Tesisi ilçeye kazandıran Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Artık Aydınlı vatandaşlarımız balık için Kuşadası ve Didim’e gitmek zorunda kalmayacak. İncirliova’da da çok güzel bir restoran açtık” dedi.

(HABER: Berna AYDIN)

İncirliova Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan balık restoranı, düzenlenen törenle açıldı.

Kültür Park Tesisleri içerisinde yer alan restoranın açılışına İlçe Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve parti yöneticileri, AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, MHP İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

Misafirlere ekmek arası balık ikram edilen açılışta konuşan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, "Bizim dönemde belediye başkanlarının en büyük sıkıntısı pandemi, deprem gibi büyük felaketleri üst üste yaşamak oldu. Birçok hizmet yaptık. Ancak pandemi, deprem gibi nedenlerle bu hizmetlerin açılışlarını yapamadık. 8 yeni park yaptık, Adnan Menderes Yürüyüş Yolu yaptık pandemi oldu. Hangar’ı açtık, tören yapalım dedik, deprem oldu. İşte bugün yaklaşık 4 buçuk yıldır yaptığımız tüm hizmet ve yatırımların nazar boncuğu niyetinde bu açılışı düzenliyoruz. Balık Restoranımız ve bu zamana kadar yaptığımız tüm hizmetlerimiz İncirliovamıza hayırlı olsun. Biz İncirliova Belediyesi olarak; Aydın’da balık sadece Kuşadası ve Didim’de yenmez, İncirliova’da da çok güzel balık yenir diyoruz” dedi.

“ÖNEMLİ BİR İSTİHDAM OLUŞTURACAK”

AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen de “Belediyemizin istihdama sağlayacağı bu katkı ve hemşerilerimizi Kuşadası ve Didim’e gitmekten alıkoyacak bu tesis için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. İncirliova ilçemizde kısa zamanda Aytekin Başkanımızla birlikte önemli işler yapacağımıza inanıyorum. Yaklaşık 6 ay sonra gerçekleştireceğimiz yerel seçimlerde de Allah’ın izniyle tekrar burada Cumhur İttifakımızın İncirliova Belediyesini yönetmesi noktasında, tüm paydaşlarımızla birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek tesis hizmete açıldı.

25dc6043-d6f6-4561-9886-0e7a40906786.jpg

b56ffc42-fedf-49a9-8426-8c4a2e508a59.jpg

68f45c1c-c72d-451b-813f-bca1360eeccb.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler