İncirliova'da 'Aradaki buzlar eridi' birliktelik mesajı verildi

İncirliova'da 'Aradaki buzlar eridi' birliktelik mesajı verildi

Aytekin Kaya ile MHP İncirliova İlçe yönetimi arasındaki buzlar eridi. Başkan Kaya, sabah saatlerinde kısa süre önce gerçekleşen kongrede yeniden İlçe Başkanlığına seçilen Polat Tanrıkulu ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Ardından İncirliova Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı balık restoranın açılışında bir araya gelen taraflar birliktelik mesajı verildi.

(HABER: Berna AYDIN)

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile MHP İncirliova İlçe yönetimi arasındaki buzlar bugün gerçekleşen ziyaret ve programlarla eridi. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile güven tazeleyen MHP’li Polat Tanrıkulu ve yönetimini ziyaret eden Başkan Aytekin Kaya ve beraberindeki heyet, ““Geçmişte yaşanan, geride kaldı. Önce de yapılmıştır hata. Hataya dönersek iş uzar. Hiç geri dönmeyelim, noktayı koyup buradan birlik ve beraberlik içerisinde devam edelim” mesajı verdi.

“AÇILIŞTA BİRLİKTELİĞİ PERÇİNLEDİLER”

Öte yandan İncirliova Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan balık restoranı açılışında katılan MHP İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu ve beraberindeki heyet, AK Partili üyelerle samimi pozlar verdi. Açılış öncesi AJANS AYDIN’a konuşan Polat Tanrıkulu, “MHP olarak İncirliova ilçemize yapılan her türlü hizmetin destekçisiyiz. Cumhur İttifakının da destekçisiyiz. Bugün de Belediye Başkanımız ve AK Parti İlçe Başkanımız ile ziyarette bulundular. Bununda sözünü tekrar verdik. İncirliova’da yapılan her yenilik vatandaşımıza katkı sağlayacaktır. Buranın huzurunu refahını artıracaktır. Biz de bu nedenle her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Başkan Kaya ise yaptığı konuşmada, “Öncelikle İncirliova Aydın’ın en çok gelişen ilçesi. En çok göç alan ilçesi. Sağ olsunlar bugün hem MHP hem de AK Parti ilçe başkanları yanımda. İncirliova’da şuanda 40 bin metre yol yapıyoruz. Bugün de bir balık restoranı kazandırdık. İnsanlara hizmet etmek güzel. İncirliova için ne gerekiyorsa yapacağız. Her şey daha daha güzel olacak. İttifak olarak da tek yumruk olarak yolumuza devam ediyoruz. Hep birlikte İncirliova için çalışacağız inşallah” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler