Başkan Kıvrak, milletvekili Karakoz ile esnaf ve halkın taleplerini dinledi

Başkan Kıvrak, milletvekili Karakoz ile esnaf ve halkın taleplerini dinledi

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz’la birlikte Perşembe pazarını ziyaret ederek vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Milletvekili Karakoz ve Başkan Kıvrak, esnaf ve vatandaşların talep, önerilerini dinleyerek hayırlı işler diledi.

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ilçe ziyaretleri kapsamında Çine'ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Evrim Karakoz’u makamında ağırladı. Ziyaret sonrası CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve Başkan Mehmet Kıvrak, perşembe pazarını ziyaret etti. Evrim Karakoz ve Mehmet Kıvrak, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarcı esnafına hayırlı işler temennisinde bulunan Karakoz ve Kıvrak, vatandaşlarla yakından ilgilenerek talep ve önerilerini yerinde dinledi.

img-1881.jpeg

“HALKIMIZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ”

Vatandaşlarla yakından ilgilenerek öneri ve görüşlerini dinleyen Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, halkın taleplerinin en kısa sürede yerine getirileceğini belirtti. Doğalgaz çalışmaları sonucu bozulan ve tahrip olan yollarda taş döşeme ve tamirat işlerinin aralıksız sürdüğünü ifade eden Başkan Mehmet Kıvrak, “İlçemizin meselelerine birlikte çözüm getireceğiz. Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinledik, yerine getirilmesi noktasında ilgili birimlerimize talimatlarımızı verdik. Ekiplerimiz daha modern bir Çine için alanda” diye konuştu. Halkla iç içe bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Kıvrak, “İlçemizde yapacağımız çalışmalarımızda, gerçekleştireceğimiz projelerimizde vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunacağız. Bu sayede halkımızın da belediyemizin hizmetlerinde söz sahibi olmalarını istiyoruz” dedi.

img-1878.jpeg

MİLLETVEKİLİ EVRİM KARAKOZ, BAŞKAN KIVRAK İÇİN DESTEK İSTEDİ

Çine halkıyla yakından ilgilenen CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz da 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde CHP Çine Belediye Başkan Adayı’nın Mehmet Kıvrak olduğunu hatırlatarak, Başkan Kıvrak ve partisine destek istedi. Milletvekili Karakoz, “31 Mart yerel seçimlerinde partimizin adayı Başkanımız Mehmet Kıvrak. Değerli desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

img-1877.jpeg

Milletvekili Evrim Karakoz ve Başkan Kıvrak’ı aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten pazar esnafı ve vatandaşlar, ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

img-1877.jpeg

Ziyarette Karakoz ve Kıvrak’a CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Yavuz Kocabay, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, Çine Belediye Meclis Üyesi Timuçin Karabulut ve CHP Çine Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler