Başkan Öndeş'ten öğrencilere destek

Başkan Öndeş'ten öğrencilere destek

Germencik Belediyesi, 1. sınıfa başlayan öğrenciler için hazırladığı paketleri yeni dönemin ilk gününde dağıtacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası 2021-2022 eğitim-öğretim yılının 6 Eylül'den itibaren yüz yüze olarak başlayacağını açıklamıştı.

Aradan geçen 2 yılın ardından sınıflara dönecek olan milyonlarca öğrenci için yeni dönemin başlamasına 24 saatten az kaldı. Aydın'ın Germencik ilçesinde 1. sınıfa başlayacak minik öğrencilere destek ise Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'ten geldi.

"ÇOCUKLARIMIZIN HEYECANINI PAYLAŞIYORUZ"

Başkan Öndeş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 1. sınıfa başlayan öğrenciler için hazırladıkları paketlerinin dağıtımının yarın gerçekleştirileceğini söyledi. Öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyen Başkan Öndeş, "1. Sınıfa başlayacak olan küçük öğrencilerimiz için hazırladığımız kırtasiye malzemelerinin dağıtımlarını yarın gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle ilk kez okula başlayacak olan çocuklarımızın heyecanını paylaşıyor, aydınlık yarınlarımızın teminatı tüm öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize  yeni eğitim öğretim döneminde başarı ve kolaylıklar diliyoruz" dedi.

whatsapp-image-2021-09-05-at-19-45-00.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler