Başkan özcan: “ 2021'de önemli projelere imza  atacağız”

Başkan özcan: “ 2021'de önemli projelere imza atacağız”

İlçe genelinde geniş çaplı temizlik ve bakım seferberliği başlatan Nazilli Belediyesi, 7 müdürlüğe bağlı 224 kişilik ekiple Sümerbank alanında ilaçlama, bakım, onarım, budama, peyzaj ve temizlik çalışması gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sabah mesaisine 7 daire müdürü ile birlikte ilçenin simgelerinden biri olan Sümerbank’ta başladı.

whatsapp-image-2021-01-07-at-13-40-13.jpeg

“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”
Yaklaşık 1 ay gibi kısa bir sürede Yeni Sanayi Sitesi, Uzun Çarşı Bölgesi, Mergen Çayı’ndan İsabeyli’ye kadar uzanan alan ve Eski Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 250 kişilik ekiple yürütülen çalışmaların bu kez de Sümerbank’ın yer aldığı 263 dekar alanda gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Özcan;  “Bu alanda yine mucizeler yaratacak bir iş çıkarılacağına eminim. Bütün alanda gerçekleştirilecek çalışmalara bu hafta itibari ile start vereceğiz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağı” sözlerini kaydetti.

whatsapp-image-2021-01-07-at-13-40-15.jpeg

Nazilli’nin yıllardır özlemini çektiği tüm faaliyetlerin bir bir gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Özcan, 2021 yılında kentin sosyo-ekonomik yapısını destekleyecek projelere imza atacaklarını dile getirdi. 
Göreve geldiği günden buyana kalıcı hizmetler üretmek için çalıştıklarının altını çizen Özcan; “Belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadan, borç ödemenin yanı sıra ciddi bir yatırıma da imza atarak kısa bir sürede kentimizi büyük ölçüde rahatlattık. Bugüne kadar hiçbir gerekçenin arkasına sığınmadan ve siyasi çekişmelere mahal vermeden hizmet ettik. 2021 yılında da Nazillimiz için iyi ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

whatsapp-image-2021-01-07-at-13-40-17.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler