Behçet Alp: 'Ömer bey! Kuşadası kokuyor şov, algı, reklam artık yetmiyor'

Behçet Alp: 'Ömer bey! Kuşadası kokuyor şov, algı, reklam artık yetmiyor'

DEVA Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Behçet Alp sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e yüklendi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kuşadası İlçe Başkanı Behçet Alp sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ilçenin kötü yönetildiğine ve kaderine terk edildiğine gönderme yaptı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e yüklenen Alp, “Bu şehrin alt yapı sorununu ve kanalizasyon sorununu çözün. Kuşadası kokuyor, sinekten geçilmiyor” dedi. 

“YAKIŞIKLI FOTOĞRAFLARIN BİRÇOĞU KALDIRILMIŞ”

Günel’in billboardlardan kendi fotoğraflarını kaldırdığına dikkat çeken Alp, “Kuşadası’nın her yerine astığın yakışıklı fotoğrafları kaldırmışsın. Sadece Özlem hanımın fotoları asılmış! Kuşadası’nda Hizmet Çağı” yaşandığını ifade ediyorsunuz. Büyükşehir/ İlçe Belediyesi el ele verdiğinizi, birlikten hizmet doğduğunu belirtiyorsunuz. 

Bu nedenle hizmette Büyükşehir/İlçe ayrımı yapma, topu taça atma lüksünüz olmadığının altını çizerek aşağıda yazdığım sorun ve konulara dikkatinizi çekmek istiyor ve vatandaşlarımız daha fazla mağduriyet yaşamadan sorunların çözümünü talep ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

“ŞEHİR KOKUYOR!

Alp açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı. “Ömer bey! Bu şehrin alt yapı ve kanalizasyon sorununu çözün! Kuşadası KOKUYOR! Sinekten geçilmiyor! Her yerde borular PATLIYOR! Sular akmıyor! Trafik berbat! Çöpler dahi toplanmıyor… TEK YÖN dayatmanıza hala alışamadık ve alışmayacağız. 

“TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKININ KİMLERE PEŞKEŞ ÇEKİLDİĞİNİ KAMUOYU YAKINDA ÖĞRENECEK”

Son kalan tüm yeşil alanları plansızca, parsel bazında sipariş üzerine imara açıyorsunuz. Arya’nın kuruluş amacı sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında halka ucuza hizmetti fakat geldiğimiz noktada Arya hemşehrilerimizin önünden  bile geçemediği Belediye üst yönetimi ve yandaşlarınıza hizmet eden 5 yıldızlı balık Restaurantı işletiyor! Şirketin yandaşa ucuza Kiraya verdiği işletmeler 3. ve 4. Şahıslara devir imkanı sağlanarak birilerinin cebine rant olarak giriyor.  

Hayali mıcır ve diğer 21/B ihaleleri ile tüyü bitmemiş yetimin hakkının kimlere nasıl peşkeş çekildiğini Kuşadası kamuoyu çok yakında öğrenecek… Bu işler sadece konser vermekle olmuyor! Şov, algı, reklam! Artık yetmiyor…

“KUŞADASI’NIN RÜŞVET VE  İHALE YOLSUZLUKLARI İLE GÜNDEME GELEMESİ SİZİ RAHATSIZ ETMİYOR MU?”

Belediyenin taşınmazlarını satarak Kuşadası’nın geleceğini de satıyorsunuz. Kırsal Mahalle konusunu neden Meclis gündemine getirmiyorsunuz? Davutlar, Güzelçamlı mahallelerimiz kaderine terk edilmiş durumda! Kuşadası’nın Rüşvet iddiaları, İhale Yolsuzlukları ile sürekli gündeme gelmesinden hiç mi rahatsız olmuyorsunuz? Üzülerek belirtmek isterim ki Kuşadası bu kötü yönetimi haketmiyor…

Kuşadası’nın kaderi bu olmamalı!  Geldiğimiz bu noktada Kuşadası Halkını elini vicdanına koymaya ve günü geldiğinde artık bir şeyleri değiştirmeye davet ediyorum. Gidecek ve yaşayacak başka bir Kuşadası yok”

whatsapp-image-2022-07-16-at-21-32-40-1.jpeg

whatsapp-image-2022-07-16-at-21-32-40-2.jpg

whatsapp-image-2022-07-16-at-21-32-40.jpg

whatsapp-image-2022-07-16-at-21-32-48.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler